Partner worden

Leaninfo biedt organisaties de mogelijkheid om een partnerschap aan te gaan. De partners van Leaninfo hebben de mogelijkheid om te adverteren op de website, waardoor het bereik van potentiële klanten wordt vergroot. Dit omdat de bezoekersaantallen van de website Leaninfo hoog zijn. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op via het contactformulier met onderwerp ‘partners worden’.

Waarom is het interessant om juist op Leaninfo te adverteren?

  • Als partner wordt jouw bedrijfslogo op de voorpagina gepubliceerd. Door onze kennis trekken wij veel verschillende bezoekers aan op de website. Deze stijgende populariteit betekent concreet dat er een verhoogde kans is voor (onverwachte) kansen voor samenwerking, of zelfs business opportunities!
  • Als partner mag je gratis en onbeperkt persoonlijke cases en praktijkartikelen publiceren op Leaninfo.
  • Als partner krijg je ruimte om lezingen aan te bieden

Praktijkartikelen
Praktijkartikelen kunnen door partners en anderen worden opgestuurd o.v.v. “Praktijkartikel”: ga naar ‘contact’ en verstuur jouw belevingen met lean. 

Om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen zullen deze voor publicatie eerst worden gecontroleerd op inhoud, structuur, spelling en grammatica. Het kan gebeuren dat uw artikel wordt ingekort of aangepast voordat wij deze publiceren. In dat geval zullen wij eerst contact met u opnemen om het gewijzigde artikel aan u voor te leggen. Uiteraard is het noodzakelijk dat de inzender beschikt over de copyrights van het betreffende artikel. Leaninfo draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.