Adverteren

LeanInfo is een educatieve website bedoelt voor een ieder met interesse in Lean Manufacturing en Lean Six Sigma. Het is een onafhankelijk kennisplatform waarop zowel de theorie alsmede de toepassing van Lean in de praktijk centraal staan.

Ondermeer door het gebruik van Sociale Media en de introductie van de website binnen verschillende branches is de diversiteit in de achtergrond van onze bezoekers zeer groot. Vooral de Automotive branche maakt steeds vaker gebruik van de grote hoeveelheid informatie. Daarnaast blijft de steeds toenemende bekendheid van LeanInfo niet alleen beperkt tot de Nederlandse grenzen, maar wordt de website steeds vaker bezocht vanuit landen over de hele wereld. Ondermeer door gebruik te maken van een handige vertaalmachine is LeanInfo voor iedereen beschikbaar.

LeanInfo is volledig onafhankelijk. Iedere organisatie kan adverteren op de website, maar geen enkele organisatie kan op enige wijze invloed uitoefenen op de inhoud van de website. Verschillende organisaties en onderwijsinstellingen uit binnen- en buitenland hebben inmiddels verwijzingen naar de website, evenals diverse specialistische fora en discussiegroepen. Het aantal betrokkenen willen wij graag uitbreiden om zodoende nog meer geïnteresseerde te helpen in het verbeteren van hun organisatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te adverteren op LeanInfo. Dit kan al vanaf slechts €18,95 per maand.

Als Partner (adverteerder) op LeanInfo draagt u dus niet alleen bij aan de uitwisseling van kennis en informatie, maar bereikt u eveneens een groot aantal (multidisciplinaire) nieuwe contacten en/of klanten voor uw bedrijf! Heeft u interesse? Neem dan snel contact op via het contactformulier o.v.v. “Adverteren”.

Voordelen

Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen om te adverteren op LeanInfo:

  • Uw bedrijfslogo in de vorm van een banner op iedere webpagina
  • De zekerheid van een vast bedrag per maand in plaats van Pay-per-Click
  • Geen prijswijzigingen. Tarief staat vast voor de periode van 12 maanden
  • Na 12 maanden loopt uw advertentie automatisch af en ontvangt u een nieuwe aanbieding
  • Stijgende populariteit van de website
  • Gratis en onbeperkt publiceren van persoonlijke cases en praktijkartikelen
  • Gratis bedrijfsomschrijving op LeanInfo – Partners
Menu