Partners

LeanInfo biedt de mogelijkheid voor organisaties om een partnerschap aan te gaan. Partners van LeanInfo hebben de mogelijkheid om te adverteren op de website en op die manier meer potentiële klanten te bereiken. Zoekmachines, zoals Google, maken onder andere gebruik van weblinks en registreren zodoende het aantal verwijzingen (Links) van én naar uw website. Het aantal verwijzingen naar uw website heeft zodoende invloed op de notering (“ranking”) van uw organisatie in zoekresultaten.

Partners van LeanInfo krijgen eveneens de mogelijkheid om praktijkartikelen te plaatsen op de website (categorie: Projecten). Middels deze artikelen is het mogelijk om overige bezoekers een kijkje te geven in de successen van kleine of grote verbeterprojecten. Praktijkartikelen kunnen door Partners worden opgestuurd naar info@leaninfo.nl o.v.v. “Praktijkartikel”. Om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen zullen deze voor publicatie allereerst worden gecontroleerd op betrouwbaarheid. Het kan gebeuren dat uw artikel wordt ingekort of aangepast voordat wij deze publiceren. In dat geval zullen wij u allereerst contacteren en het gewijzigde artikel aan u voorleggen. Het is mogelijk om bijlagen/foto’s toe te voegen aan een artikel. Uiteraard is het noodzakelijk dat de inzender beschikt over de copyrights van het betreffende artikel. LeanInfo draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Naast het voordeel voor uw organisatie richt het doel van LeanInfo – Partnerschap zich voornamelijk op het opzetten van een groot (multidisciplinair) netwerk van bedrijven en organisaties, waarbinnen ervaringen en innovaties op het gebied van Lean Six Sigma en Lean Manufacturing kunnen worden uitgewisseld. Anno 2014 wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Forum en het opzetten van een Nieuwsbrief waarmee wij onze partners de mogelijkheid bieden informatie met elkaar uit te wisselen. Deze diensten zullen in de toekomst exclusief beschikbaar zijn voor geregistreerde gebruikers van LeanInfo.

Meer informatie over adverteren op LeanInfo? Zie Adverteren.

Onze Partners!

Lees meer over onze Partners en de markten waar zij in thuis zijn!

PartnerBedrijfsomschrijving
Uw bedrijfsomschrijving hier? Adverteer nu!
Multitube (Multi functioneel buisverbinding systeem) is een modulair montagesysteem bestaande uit buizen, klemstukken en accessoires. Dit systeem wordt veelvuldig gebruikt bij de implementatie van Lean Manufacturing projecten. Lees meer!
Item Systems BV is onderdeel van een ondernemingsgroep die zich bezighoudt met de ontwikkeling en wereldwijde verkoop van hoogwaardige componenten voor de bouw van bedrijfsinrichtingen, machines en installaties. Lees meer!
Ribbers Intelligence Consulting is gespecialiseerd in het leveren en implementeren van Business Intelligence (BI) op basis van Microsoft technologie. Ribbers IT helpt uw personeel om de juiste beslissingen te maken. Lees meer!
Intensieve samenwerking met de klant en daardoor optimaal maatwerk leveren staat centraal bij Total Productivity (TP). Dit maatwerk betreft niet uitsluitend de produktie automatiseringen, maar ook procesanalyse en de implementatie van nieuwe methodieken en mensgerichte trainingen. Lees meer!
Menu