Partner – Item Systems

Item Systems BV is onderdeel van een ondernemingsgroep die zich bezighoudt met de ontwikkeling en wereldwijde verkoop van hoogwaardige componenten voor de bouw van bedrijfsinrichtingen, machines en installaties. Met behulp van deze componenten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen de klanten van Item Systems BV zelfstandig de meest uiteenlopende bedrijfsinrichtingen voor het realiseren van productie-, montage- en materiaalstroomprocessen in het eigen bedrijf of bij hun eigen klanten. Item Systems BV combineert de levering van modulaire en kwalitatief hoogwaardige producten met een creatieve en ondersteunende dienstverlening.

Uitgaande van een sterke nationale basis en een vertegenwoordiging in heel Europa concentreert Item Systems BV zich eveneens op uitbreiding van de verkoopstructuren in Amerika en Azië. Door een focus op functionaliteit een eenvoudige toepasbaarheid onderscheid Item Systems BV zich in de markt van modulaire bouwsystemen. Van technische documentatie van producten en hun toepassingsmogelijkheden tot en met het beschikbaar stellen van gedetailleerde technische gegevens en CAD-geometrieën; Item Systems BV levert naast fysieke producten eveneens uitgebreide ondersteuning aan de klant.

Nieuwsgierig geworden wat Item Systems BV voor u zou kunnen betekenen? Neem dan snel eens een kijkje op de website van Item Systems BV!

Menu